Budai Lóránt a jászberényi Jobbik elnöke

Budai Lórántot választották meg a Jobbik jászberényi szervezetének elnöki posztjára. Ez alkalomból elnök úr sajtónyilatkozatot adott ki, melyet alábbiakban közlünk:

Adjon az Isten!

Mint bizonyára sokan tudják, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Jászberényi Alapszervezetének életében elengedhetetlen és komoly változás történt. Deák Miklós, a helyi szervezet volt elnöke sajtónyilatkozatban értesítette a közvéleményt a közösen meghozott döntésről.

Mindannyian úgy éreztük, hogy a tisztesség kedvéért, hasonló módon jelentjük be a tisztújítás tényét és adunk felvilágosítást azoknak akik aggódtak értünk és azoknak, akik kezüket dörzsölve a vesztünket kívánták.

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy elvállaltam párttársaim és barátaim egyöntetű felkérését a helyi szervezet vezetésére. Megköszönve bizalmukat nagy akarattal, elszántsággal, tiszta szándékkal és erős hittel ígérem, hogy Jászberényben a tiszta, becsületes és őszinte, jobbikoshoz méltó politikát fogom képviselni.

Annak idején – a magyarság kérlelhetetlen és konok védelme miatt - ,azért csatlakoztam a Jobbikhoz, mert egy közösséget ismertem meg benne. Egy olyan közösséget, akik nemcsak szavak szintjén tesznek a nemzet megmaradásáért és egymásért. Az igazságérzetem nem ismer lehetetlent. Akkor is szembeszálltam a hazuggal, ha tudtam, ezzel sokat, majdhogynem mindent kockáztatok. Ezt a hozzáállást ígérem a jövőben is.

Rendkívül fontos feladatnak tartom a Jobbiknak, az önkormányzati választáson való eredményes szereplését mert ez egy nagy lépés lehet afelé, hogy ismét jó legyen magyarnak lenni, hogy gyermekeink, unokáink majd büszkén, felemelt fejjel, magyarként éljenek ebben a hazában!
Végül tisztelettel kérek mindenkit – azokat is, akik eddig félreismertek bennünket -, keressenek fel minket bátran, tiszta szívvel. Mindenkivel szívesen elbeszélgetünk és reméljük, hogy mind a parlamenti frakció-, mind a helyi szervezet munkájával és hozzáállásával eloszlathatjuk a Jobbikról sokszor kialakult téves és torz képet.

Szebb jövőt!

Őszinte tisztelettel:

Budai Lóránt

Jobbik Magyarországért Mozgalom Jászberényi Alapszervezet elnök