Kézilabda - Újabb vereség itthon

Úgy tűnik, gödörbe kerültek a főiskolás lányok. A vasárnapi fordulóban idehaza a közel azonos felállású hajdúságiakat fogadták, de túl jó vendéglátónak bizonyultak. A csapat számára nehezen indult a mérkőzés, a félidő elején már 5-1 is volt a vendégek javára az állás, és még csak ekkor kezdtek ébredezni a lányok.

Innen azonban már nehéz a meccset megfordítani, ezúttal akadozott a támadójáték is, mutatja ezt a lőtt gólok száma. Turcsányiné Pesti Edit lányai küzdöttek, de a kimaradt helyzetek megbosszulták magukat. A szép számú hazai közönség az utolsó percekig bíztatta a főiskolásokat, de ezúttal meg kellett elégedniük a hatgólos vereséggel.

Folytatás szombaton, amikor az eddig pont nélkül álló Heves csapatával mérik össze tudásukat Szántaiék.

Jászberényi TF DSE – Hajdúböszörményi SE 17-23 (8-14)

Jászberény, Bercsényi úti Sportcsarnok, vez.: Béres Cs., Láda I.

JTF DSE: Besze – Viskárdi (3), Kisbalázs D.(5),Vér(1), Petrányi(1), Busi, , Szántai T.(2)
Csere: Juhász (kapus), Kis D. (2), Sárközi (2), Kisbalázs A. (1), Kovács L., Volter Edző:Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 7/3 ill. 11/5
Kiállítás: 8 ill. 6 perc

Ifjúsági mérkőzés:
A pontveszteség nélkül álló vendég ifjúsági csapat szinte megerőltetés nélkül küzdötte le a mieinket. A felnőtt mérkőzést szinte lemásolva ezúttal a fiatalabbaknak sem sikerült itthon tartaniuk a két pontot.

Jászberényi TF DSE – Hajdúböszörményi SE 23-29 (11-13)

JTF DSE: Tóth – Zeke (2), Kisbalázs D.(2), Kovács L.(4), Pap (3), Viskárdi(4), Szántai T.(4) Csere: Kovács Sz.(kapus), Volter (2), Bathó (1), Böjti (1), Tamás,
Edző:Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 7/4 ill. 5/3
Kiállítás: 2 ill. 0 perc