Fájó döntetlen idegenben

Nem jó előjel, ha az időmérő készülék nem működik egy idegenbeli mérkőzésen. Bebizonyosodott ez most vasárnap is, a főiskolások ózdi vendégszereplésén. A lányok nem játszottak legjobb formájukban, sőt az előző heti ifjúsági mérkőzésen Kovács Lívia is megsérült, így még kevesebb bevethető játékosa volt Turcsányiné Pesti Editnek.

A mérkőzés háromgólos hazai előnnyel kezdődött, ami - jászberényi oldalról nézve - elég nagy luxus. Az ózdiak próbálták is megtartani az eredményt, ennek ellenére a tizenötödik percben már a főiskolások vezetettek. A félidei döntetlen után a második félidő ismét mieink góljával kezdődött. Legalábbis állítják ezt azok, akik látták a mérkőzést. Sajnos azonban a jegyzőkönyvbe érthetetlen okokból ez a gól nem került be. Bekerült viszont olyan játékos neve mellé is találat, aki nem is lépett pályára ezen a mérkőzésen…

Tény, hogy egy jól játszó Jászberénytől ezen a módon nem lehetett volna elvenni a győzelmet, mégis nagyon dühítő, hogy nem profi szinten csalással ment pontot hazai pályán egy csapat.

Ózdi VSE – Jászberényi TF DSE 11-11 (21-21)

Ózd, Városi Sportcsarnok, vez.: Éles Z., Nagy A.

JTF DSE: Besze – Viskárdi(1), Kis D.(1),Vér, Petrányi(2), Kisbalázs D.(5/4), Szántai (4)
Csere: Juhász (kapus), Kisbalázs A. (3), Volter(1)

Edző: Turcsányiné Pesti Edit

Hétméteres: 6/4 ill. 4/4
Kiállítás 2 ill. 4 perc

Turcsányiné Pesti Edit: „Álmosan kezdtünk, aztán sikerült felzárkózni. A zavaró védekezésünkkel négygólos előnyre tettünk szert, de sajnos azután újabb hullámvölgybe került a csapat. Mindent összevetve a döntetlen nem rossz eredmény idegenben, noha erőteljesen érvényesült a hazai pálya előnye.”