Báthory Attila és Horváth Ferenc ismét remekelt ….

Úgy tűnik Báthory Attila és Horváth Feri megtartotta múlt heti jó formáját, hiszen Apagyon az Ő vezérletükkel ismét győzött Jászberény NB I-es asztalitenisz csapata:

Apagy SE – JSE-H Generál 8-10

Úgy látszik a H Generál pingpongosai „lekupírozták” a múlt heti tiszafüredi meccs alakulását, hiszen mind a páros, mind az egyéni meccsek hasonlóképpen alakultak. Azaz, ez a találkozó sem jól kezdődött Szelei Szabolcsék számára, hiszen – úgy, mint a múlt héten - ezúttal is „elúszott” a két páros meccs, és máris 2-0 az ellenfél javára. Következtek az egyéni küzdelmek, ahol felzárkóztunk 4-3 –ra. Majd Báthory Attiláék rátettek egy lapáttal, és 6-6 –ot, majd 7-7 –et mutatott az eredményjelző tábla.

Innentől kezdve már csak egy meccset engedtek a vendéglátóknak és így 10-8 –ra hozták a találkozót. A pontszerzés ugyanúgy alakult, mint az elmúlt héten, azaz Báthory és Horváth F. 4-4 ill. Szelei Szabolcs 2, győzelmével 10 meccset nyertek Apagyon a H Generál játékosai.

Nagyon jó lenne, ha a fiúk megtartanák ezt a tendenciát, hiszen a jövő heti berényi összecsapás már igazi csemegének ígérkezik, ui. a listavezető Nyírbátori ASE jön városunkba.