Győzelemmel zárták az évet

Az asztalitenisz NB I. Keleti csoportjában, az utolsó fordulóját bonyolították a hétvégén. Kellemes hír, hogy ismét győzött a H Generál és így már nyugodtabban várhatják a tavaszi folytatást.

Úgy látszik jót tett a két héttel ezelőtti győzelem a H Generál játékosainak, hiszen az eddigi 4. helyezett otthonában, Szegeden arattak magabiztos győzelmet:

ATSK Szeged – JSE H-Generál 7-11

A két páros meccs megnyerése - de rég is volt ilyen - adta meg az alaphangot a berényi gárda számára, hiszen 5-0-ig meg sem álltak. Szerencsére itt sem blokkoltak le, hanem fej-fej mellett haladt a két alakulat, és így a végén meglett a rég várt idegenbeli győzelem is.

A H-Generál pontszerzői: mindkét páros, azaz Nagy B.- Ferencz V. ill. a Krebsz Z. - Bereczki Zs., továbbá Nagy Balázs 4, Ferencz Viktor 3 és Bereczki Zsolt 2 meccs megnyerésével segítette elő a két bajnoki pont haza hozatalát.

Ezzel a győzelemmel már nyugodtabban tölthetik a téli pihenőt a H Generál tagjai és a tavaszi fordulóban remélhetőleg több győzelmet jegyeznek nevük mellé és nem kell a kiesés gondolatával foglalkozni még véletlenül sem.