Rendőrségi hírek a Jászságból

Emberölés kísérlete miatt kell felelnie annak a jászjákóhalmi 34 éves férfinak, aki szóváltást követően támadt testvérére. Egy feltehetően gáz-riasztó fegyverrel több lövést is leadott a levegőbe, majd egy bajonettel mellkason és felkaron szúrta bátyját, aki súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövetőt őrizetbe vették.

:
Már nem első alkalommal menekült ismerőséhez gyermekeivel egy jászalsószentgyörgyi asszony a férje brutalitása elől. Az agresszív férfi hétfőn ittasan állított haza, és a megtakarított pénzüket követelte feleségétől, aki az újbóli bántalmazástól való félelmében oda is adta, majd a gyerekekkel felkerekedve egy ismerősöknél húzták meg magukat, ahonnan értesítette a rendőrséget. A férfi ellen ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére került sor.

Egy 22 éves nő az egyik jászberényi nagyáruházban telepakolta bevásárló kocsiját, be is állt az egyik sorba, majd kis várakozás után a mellette lévő üres pénztárnál akarta fizetés nélkül kitolni a megrakott „szekeret”. A biztonsági őrök visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.