Letarolták a gyümölcsöst

Vannak, akik mernek nagyban gondolkodni... - Fotó: police.huVannak, akik mernek nagyban gondolkodni... - Fotó: police.huKözel 200.000 Ft értékű gyümölcsfát vágtak ki és tulajdonítottak el egy jászberényi gyümölcsösből. A 17 db fa ellopása miatt nyomozást indított a rendőrség.

***
Egy jászberényi cég telephelyére törtek be ismeretlenek keddre virradóra. Az egyik épület raktárában elhelyezett lemezszekrényt felfeszítették és abból kb.17 kg ipari ezüst forrasztópálcát tulajdonítottak el. A kár több, mint egy millió forint.


***


Egy jászteleki üzembe tört be egy helyi lakos, aki szépen összekészítette azokat a dolgokat, amikre szemet vetett, mint alumínium szódás palack, alumínium mérleg, kábelek, csaptelep és egyéb apróságok. Munkálkodására azonban a tulajdonos is felfigyelt, így a betörő zsákmány nélkül futásnak eredt. Nem jutott messzire, hiszen a sértett utolérte és átadta a rendőröknek. A 66 éves elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

***
Két kerékpárt loptak el Jászapátin. Az egyik kétkerekűt egy üzlet előtt zárta le tulajdonosa, de a tolvajon ez nem fogott ki és meglovasította a „paripát”. Egy másik tulajdonosnak a háza udvaráról tüntették el a 15.000 Ft értékű kétkerekűjét.