Varga Attila Újszász ellen is bizonyított

Úgy látszik Varga Attila a JSE H-Generál fiatal játékosa, átmentette jó formáját a múlt vasárnapról (akkor Jászberény nyílt asztalitenisz bajnokságának ifjúsági számát nyerte meg) ugyanis az újszászi pingpongosok sem tudták Őt legyőzni.

Az NB III –as asztalitenisz mérkőzés előtt beszélgettem a H Generál két „üdvöskéjével”, azaz Varga Attilával és Matalin Bogdánnal. Attila elmondta, hogy Ő Cegléden lakik, tanul és ott edz, de mivel az ott lévő NB I-es csapatban csak tartalék lenne, átjött Jászberénybe, ahol minden alkalommal játéklehetőséget kap. Ez jó mindkét félnek, hiszen Ő játszhat a H Generál pedig erősítette csapatát.

Matalin Bogdán (Ő jászberényi) pedig azt mesélte, hogy a múlt héten igen jó napot fogtak ki kollégájával – Varga Attilával – hiszen a nyílt bajnokságon a felnőttek páros versenyében, 3.-ok lettek, aminek természetesen nagyon örültek.

Matalin Bogdán és Varga AttilaMatalin Bogdán és Varga Attila

Így joggal azt gondolták a meccs kezdetén, hogy ezúttal is hozzák majd a páros meccset, ám csalódniuk kellett, hiszen az újszászi „öregek” megleckéztették őket, és 3-1-re győztek ellenük. Mivel „elment” a másik páros is, 0-2 –ről kellett felzárkózniuk, mert mint Bogdán elmondta, ha a meccset elveszítik, könnyen a kiesés szélére sodródnak.

Úgy látszik a kezdeti kudarc, igencsak feldobta a fiúkat, és sorban szerezték győzelmeiket. Varga Attila és Bernáth János 4-4, Matalin Bogdán 3, míg Pásztor Attila 2 győzelmet aratott, így alakult ki a végeredmény:

JSE H-Generál II. – Újszász 13-5

A Jászság másik csapata Jánoshida is remekül szerepelt, hiszen a Molnár Tamás vezette alakulat, idegenből hozta haza a két pontot:

Orosháza – Jánoshida 6-12