Papírforma eredmény kézilabdában

A listavezető, eddig veretlen Nyíradonyhoz látogatott a jászberényi csapat a hétvégi fordulóban. A lányok fő célja csak a tisztes helytállás lehetett, hiszen eddig minden vendég nagyarányú vereséggel távozott a nyírségi kisváros egyébként meglehetősen impozáns csarnokából.

Két fordulóval ezelőtt a mieink közvetlen ellenfele, Füzesabony is 43-11-et játszott itt, ezért Pesti Edit csapata nem készült bravúros győzelemre. Az első félidőben ugyan már tisztes előnyt szedtek össze a hazaiak, a mutatott játék képe alapján a Jászberény sem csupán asszisztált a mérkőzésen.

A második félidőben aztán sokkal jobban kiütközött az adonyi rutin- és erőfölény, s ez egyenes út volt a húszgólos vereséghez.

Turcsányiné Pesti Edit: Sok esélyünk nem lehetett a stabil anyagi háttérrel rendelkező, „összevásárolt” adonyiak otthonában, azonban nekünk ez a meccs jó felkészülés a következő két fordulóra. Akkor majd előbb Ózd, aztán Füzesabony ellen lesz nehéz dolgunk. Egyébként feltűnő, hogy milyen erős a mi utánpótlásunk, akikre a felnőtt csapat is épül, hiszen az ifik könnyedén arattak közel harmincgólos győzelmet. Lehet, hogy pillanatnyilag nem a mi vagyunk a csoport legjobb csapata, de ez az eredmény biztató a jövőre nézve.

Nyíradony VVTK – Jászberényi TF DSE 40-20 (21-9)

Jászberény: Besze – Barna (1), Pénzes (3), Tóth, Kis (13/5), Gregor (1), Kovács (1)
Csere: Juhász (kapus), Volter (1), Bathó, Sándor, Szőke
Kiáll.: 10 ill. 16 perc
Héméteresek: 7/6 ill. 5/5