Hadd színezzék újra!

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület és az Akzo Nobel Coatings Zrt. (Dulux) a tavalyi első magyarországi Let’s Colour Projekt folytatásaként 2012-ben ismét kiírta közösségi pályázatát, melyen idén a Hamza Studio is szeretne festékeket nyerni, a jászberényi víztorony galériáig tartó részének kiszínezésére. Segítsünk nekik! A pályázatokra 3 héten keresztül az interneten keresztül lehet szavazni, a www.letscolour.hu weboldalon történő regisztrációt követően.

A szavazáshoz regisztrálni kell itt: http://letscolour.hu/users/signup

A regisztrációnál a kért adatok megadása kötelező, azok hitelességét a pályázat kiírójának joga van ellenőrizni. A regisztráló felhasználónak saját email címmel és mobiltelefon-számmal kell rendelkeznie.

Ha mindent kitöltöttünk, a regisztráció során megadott email címre egy aktiváló kódot küldenek. Ezt a kódot kell a megadott mobiltelefon-számról SMS-ben el kell küldeni a 06-30-3444-223-as alapdíjas telefonszámra.

A sikeres azonosítást követően a rendszer visszaigazoló email-t küld a felhasználónak, és a regisztráció élessé válik. (Az SMS-ben elküldött aktiváló kódra nem küldenek SMS-ben válaszüzenetet.)

A regisztrált felhasználók a szavazási időszak során 1 naptári napon kategóriánként 1 szavazatot adhatnak le a weboldalon. A szavazási időszak kezdetétől fogva a szavazatszámok a weboldalon a pályázatok mellett folyamatosan láthatóak, egészen május 11-én 24:00-ig. A szavazási időszak utolsó két napján a szavazatok nem lesznek láthatóak, egészen az eredményhirdetésig.

Szavazási időszak: 2012. április 23. 0:00-tól – május 13. 24:00-ig. - Ebben kérjük a segítséget!

Eredményhirdetés: 2012. május 14. 10:00

Nyertes pályázatok megvalósítása: 2012. június 15. és augusztus 31. között

Az a pályázat nyer, amely a szavazási időszak alatt a legtöbb szavazatot gyűjti.

A http://letscolour.hu/palyazatok/68-viztorony-szinesben oldalon a Szavazok gombra kell kattintani minden nap, május 13-ig! Köszönjük!