Bakot lőttek...

Jászfényszaru külterületén vasárnap, kora este egy autó haladt, melyből a benn utazók rálőttek egy őzre, majd tovább hajtottak. Később visszamentek a helyszínre, az állat tetemét autójukba rakták, és mint akik jól végezték dolgukat, Szentlőrinckáta felé vették az irányt..

Nem jutottak azonban messzire, hiszen egy állampolgári bejelentés nyomán a rendőrök igazoltatták őket, és autójukból előkerült az elejtett állat. A 33 és 35 éves férfiakat előállították, ellenük eljárás indult a Jászberényi Rendőrkapitányságon lopás miatt.

Pénteken egy jánoshidai lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert fáskamrájából lopás történt. Hiányzott négy darab ajtó, egy üst és egy kád, 22.000 forint értékben. Az adatgyűjtés során képbe került egy közeli szomszéd, akiről gyorsan kiderült, hogy ő járt az idős asszony udvarán és vitte magával a tárgyakat, amiket a nála tartott házkutatás során lefoglaltak a rendőrök.

Vasárnapra virradóra eltűnt egy jászkiséri lakos lakóházának melléképületéből motor-kerékpárja, erről értesítette a rendőrséget. Nem sokkal később a sértett örülhetett, hiszen a rendőrök megtalálták 50.000 forintot érő járművét, amit egy 19 és egy 22 éves helybeli fiatal lopott el tőle. A testvérek megmutatták a hozzájuk bekopogó rend őreinek a szomszédos lakatlan telken elrejtett járgányt. Bíróság előtt kell felelniük tettükért a férfiaknak.