Kátyúvadászat

Tájékoztatom a város lakosságát, hogy 2010. január 19. napján kelt levelemben arra kértem a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóságát, hogy a Társaság kezelésében lévő 31., 32. sz. főútvonal városi és városon kívüli szakaszát, valamint a Rákóczi út, Thököly út, Mária út, Attila és Szelei utak kátyúzását, javítását a baleset- és életveszély elkerülése érdekében haladéktalanul szíveskedjenek elvégezni - áll Dr. Gedei József sajtóközleményében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatóságának igazgatója, Kovács Károly 2010. január 25-én kelt levelében arról tájékoztat, hogy a közúti közlekedésre veszélyes hibák javítását az országos Közutak Kezelői Szabályzatában meghatározottak szerint folyamatosan végzi. Igazgató úr arról is tájékoztat, hogy a levelemben jelzett kátyúk kijavítása az elmúlt héten (2010. január 18-22. között) megtörtént.

Kérem Önt, hogy amennyiben Jászberényben, illetve városunk környékén úthibát észlel, azt jelezze titkárságomon vagy a Városüzemeltetési Irodának (Tel.: 57/505-706), hogy a kijavítás érdekében megtehessük a szükséges intézkedéseket.

Tisztelettel:

Dr. Gedei József
polgármester