Az MLSZ fellebbviteli bizottsága sem döntött …

Avagy húzzák, mint a rétes tésztát..
Szerdán (nov. 19.-én) ülésezett az MLSZ fellebbviteli bizottsága, ahol többek között tárgyalta a már régóta húzódó Jász Sport FC – Balassagyarmat (2-1) labdarúgó mérkőzés „ügyét” is. Ezzel kapcsolatban az MLSZ honlapján az alábbi közleményt fedeztük fel:

„A grémium elfogadta a Jász Sport Kft fellebbezését, amelyet a sportszervezet eljárási hiba miatt nyújtott be - a Winner-Sport NB III Mátra csoport versenyrendezési bizottsága a Balassagyarmat óvását elfogadva jogosulatlan játékot állapított meg az egyik jászberényi labdarúgó esetében, ugyanakkor adminisztrációs hibát követett el -, s új eljárás lefolytatását rendelte el.”

Ezt a mondatot elég furcsán – kurtán hangzik, mondhatnánk úgy is, hogy olyan bonyolult, mint az üggyel kapcsolatban kialakult poléma. Valószínűsíthető ez magyarul azt jelenti, hogy elfogadták mind a Gyarmat óvását, mind a berényiek fellebbezését, ugyanakkor hibázott (admin. hiba) a megyei LSZ is. Nem akarták ezért megdorgálni a megyeiket, inkább visszaadták nekik, hogy tegyék rendbe saját hibájukat.

Ez már tényleg a kabaré kategóriájába tartozik, vajon miért tologatják egymás asztalára ezt a bizonyos aktát? Most már csak azt nem tudni, hogyha a fellebbviteliek sem tudtak dönteni, hová kerülnek az akták? Strassburgba?