A Kozma Művek a tavaszi első

Március 31.-én kezdődött, kedden este pedig befejeződött az öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokságának tavaszi szezonja. Egyre több aktív focista is „beleöregedett” (35 évet kell betölteni) e népszerű bajnokságba, így érthető, hogy immár 16 csapat méri össze tudását a jászberényi műfüves focipályán.

Ezáltal erőltetett is a menet, hiszen minden hét kedd délutánja mellett, időnként csütörtökön kell túlórázni az „öregeknek”, hogy a nyári kánikula beállta előtt befejeződjenek a tavaszi összecsapások. Természetesen a Jászság fővárosában verbuválódik a legtöbb gárda, de szívesen járnak a focizni vágyók a környező Jász településekről, sőt még Tarnaőrsről is.

A hozzáértők általában három csapatot, - a Kozma Műveket, Chevrolet Trukát és a Metallicát - tartják favoritnak. Nos csodák, azért itt sincsenek, hiszen ezúttal is, ez a három alakulat foglalja el az első három helyet. A teremben a Jó Csapat (ekkor még így hívták a Chevroletet), a műfüvön a Kozma Művek vitézkedik, hiszen ez idáig nem találtak legyőzőre. Nem is csoda, hiszen pl. Ládi Józsi, Szántai Attila és Fazekas József is az Ő sorukat erősíti. A Metallica bár meglepte a Chevrot, de két X-et összehozott, így ők töltik a nyarat a 3. helyen, a terembajnokok pedig az „ezüstös” helyen várják az őszi folytatást.

A táblázat sokáig a Mementó nevével záródott, ám a végére remek hajrával, három győzelemmel rukkolt ki, így a 16. helyet átadták az ÚJ Néplapnak.

A tavaszi sorrend:

1. Kozma Művek 43
2. Chevrolat Truka 39
3. Metallica 38
4. Sánta és Társa 28
5. P-20 28
6. Yoshi-Trans 27
7. Áldomás FC 27
8. Focimánia 20
9. Lehelux 19
10. Coop-Star 16
11. Öregfiúk utánpótlás 16
12. Régi Csibészek 14
13. K.O. 11
14. FC Colonel 9
15. Mementó 9
16. Új Néplap 2



Kozma Művek - az öregfiúk élén    Fotó: Jászberény OnlineKozma Művek - az öregfiúk élén Fotó: Jászberény Online