Jó hangulatú szezonzáró összejövetel a JKSE háza táján

Múlt szombaton este került megrendezésre a 2008/2009-es szezont lezáró vacsora a jászberényi kosarasoknál. A rendezvényen a vezetőségen és a játékosokon kívül jelen voltak az utánpótlás-edzők és a háttérmunkát végző személyek is.

Nagy József, az egyesület elnöke megemlékezett az utánpótlás-csapatok eredményeiről, illetve gratulált mind a fiatal, mind pedig a felnőtt csapat edzőinek, illetve játékosainak. Az ő és a jelenlévők véleménye szerint mindent összevetve egyértelműen sikeres éven vagyunk túl.

Ahogy azt már talán mindenki tudja, a nagycsapat idén érte el fennállása eddigi legjobb helyezését (5. hely), s a tendencia folytatásának érdekében cél a jelenlegi keret együtt tartása. A nyári holtszezon végéig kiderül, ez a szándék mennyire lett sikeres... Reméljük, az lesz és a 2009/2010.-es idényben is komoly játékerőt képvisel majd a JKSE!

Az összejövetel kiváló hangulatban telt, s minden jelenlévő jól érezte magát. Az este folyamán egyértelműen kiderült, hogy a JKSE nemcsak kiváló játékosokból áll, hanem az egyesület szinte egy nagy családként is funkcionál. A hajnalig tartó bulit az egymástól való búcsúzások, a nyarat érintő jókívánságok, valamint annak a reménynek a kifejezése zárta, hogy legkésőbb a nyár végén ismét összeáll a csapat – lehetőleg ezzel a kerettel.