Száraz Vivien a birkózó válogatott keretben

Két évtized után ismét szerepel jászberényi birkózó az utánpótlás válogatott keretben – tájékoztatta szerkesztőségünket Kovács György a J-ÁSZ SE elnöke.

Úgy néz ki beérett az a munka, melyet Száraz Vivien és edző édesapja, Száraz Tibor közösen végeztek. A jászberényi birkózó lány eddig is szép sikereket tudhatott magáénak, most azonban Vivien eddigi eredményeivel elérte azt, hogy meghívást kapott a Magyar Birkozó Szövetség Heraklész programjában való részvételre, így november 5-8 között edzőtáborban vett részt Budapesten, ahol az ország legjobb diák- és kadet leány birkózóival készült együtt.

Ezt megelőzően, október 31-én szintén ő képviselte a J-ÁSZ SE birkozó szakosztályát a Túrkevén gyermekek és diákok számára megrendezett Kaposvári Géza Országos Emlékversenyen, melyen 10 szakosztály 180 versenyzője vett részt. Vivien remek birkózással a leány +55 kg-ban a maga 58 kilójával több 90 kg-os versenyzőt megverve a harmadik helyen végzett.

A biztató sportsikerek mellett a lány tanulmányi eredményei is kitűnőek, ennek alapján egyesülete a Jó tanuló, jó sportoló országos pályázaton is jelölte a versenyzőjét.