Van képem hozzá… Benzingőz I.

Már volt rá példa, hogy a galériában gyorsasági motorversenyről szóló riport jelent meg a Jászberény Online-on. Gémesi Balázs neve és képei sem ismeretlenek azoknak, akik időnként felkeresik ezt az oldalt. Azon motorverseny rajongóknak, mint például Balázs, akik nem tudnak meglenni egy kis benzingőz nélkül, augusztus közepére van egy kőbe vésett programjuk, a gyorsasági motoros világbajnokság, egyszerűbben MOTO GP brno-i futama. Természetesen Balázs sem hiányzott a versenyről, és ha már ott volt fotózott is ezerrel.

Évről – évre több ezren kerekednek fel hazánkból, hogy ennek a fantasztikus sorozatnak legelérhetőbb futamát élőben is láthassák. Igaz a tévé közvetítések mai színvonalán már olyan közelre hozzák ezeket a versenyeket, ami a helyszínen levők számára láthatatlan… mégis, csak kell lenni valaminek, amiért százezres tömeg adja fel a közvetítés kényelmét és képeit azért, hogy a helyszínen szurkolhasson kedvenceinek… A megoldás kulcsa minden bizonnyal a "benzingőz" szaga..

Ezúttal a képekre kattintva - köszönhetően Gémesi Balázsnak - egy olyan sorozat látható a galériában, amely nem kivételes helyekről készült, hanem onnan, ami egy átlagos néző számára is hozzáférhető. Talán segít megérteni miért is érdemes (kell) egy ilyen versenyt élőben látni.