Trió Rádió

Sziasztok!
Nagyon jó, hogy lesz itt webrádió! Nem lehet sugározni is majd? Sokáig a Triót hallgattuk de nagyon vacak lett! Az ismerőseim körében is ez a vélemény. Ha kérünk valami zenét a kívánságműsorba, nem foglalkoznak vele, vagy egyszerűen közli a műsorvezető, hogy nem adhatja le! Ki hallott már ilyet? És tényleg a schoolboy a vezetője? Ezen mindenki csak röhög! A lényeg, hogy ti itt csináljatok jó rádiót, jó zenékkel! Köszi!

Ritka, mint a fehér holló

Ritka, mint a fehér holló manapság, hogy valaki beismeri hogy tévedett, hibázott. Ezzel nem megdicsérni akartalak Károly! Tényleg elég nagy viszont a mozgás a Trió Rádióban. Főnökök, műsorvezetők jönnek, mennek. B. Á.

Üdvözletem! Nem gondoltam én

Üdvözletem!
Nem gondoltam én át amit az előzőekben irtam. Meggondolatlanság és ostobaság volt részemről. Nem mentség rá, hogy nem voltam eszemnél. Mivel teljesen valótlanságokat és alaptalan dolgokat állitottam ha lehet ezúton kérek elnézést minden érintettől. Igen! Ez több mint szánalmas volt részemről. BOCSÁNAT ÉRTE!
Nem vagyok és nem is voltam rádióval kapcsolatban. Csak a világból ábrándultam ki...

Károly! Szerintem az első

Károly!
Szerintem az első kijelentéseddel kicsit túllőttél a célon, nem csodálkoznék ha veled szemben Szatmári Úr jogi lépéseket tenne, de ez legyen az Ő dolga.
Úgy vélem Te egy sértődött volt rádiós lehetsz, hiszen pontos információid vannak az eseményekről. Enikő még el sem ment - de lehet, hogy én vagyok lemaradva - Te máris világgá kürtölöd, hogy csak egy hölgy maradt a rádióban. Örömmel közlöm veled, hogy Ágika is ott van, az előbb Ő szólt hozzánk. "Jó vele ébredni" írtad egyszer.
Egyébként hogy egy "maszek" rádióban hány férfiút és hány leányzót alkalmaz a Tulaj, ehhez Neked semmi közöd. Egyet tehetsz ilyen esetben: tovább hajtod az állomáskeresőt. Ha a város közpénzén üzemelne, talán lehetnének kifogásaid.
Az utolsó megjegyzésed pedig egyszerűen szánalmas. Egyrészt S.J. többet tud a rádiózásról mint a többi összesen! Másrészt én régóta ismerem, nem olyan srác - az ismerősekkel és munkatársakkal szemben - amire Te gondolsz. Ahhoz pedig, hogy valaki a magánéletében kivel barátkozik, senkinek semmi köze, még Neked sem! Ezt jó lenne már egyszer tudomásul venni!! Ha nem tudsz értelmes dolgokat írni, kár koptatnod a billentyűket.

Üdv! Vegye már mindenki

Üdv!
Vegye már mindenki észre, hogy Szatmárinak csak pénzmosásra kell a rádió!!! Hol az APEH? Az alkalmazottainak meg nem, vagy több hetes késésekkel fizet! Vagy elküldi őket szabira!
Arról nem beszélve, hogy összeszedték az ország legbénább hangú férfiait! Nő - a hírolvasót nem számítva - nincs is! De aki ismeri az új főnököcskét az nem csodálkozik azon, hogy pasikkal veszi körül magát... :)

Szatmári TRIÓ feladatsor: 1.

Szatmári TRIÓ feladatsor:

1. Minek vette meg Szatmári a TRIÓ rádiót?
2. Ki a bábu, aki a háttérben keverte (volna) a lapokat?
3. Áll-e még a bábu?
4. Ha nem áll, akkor minek a rádió?
5, Vagy lehet kaszálni választási évben?
6. Melyik a jó válasz: Eladó? kiadó? forduló?

A rejtvény megfejtését kérem a Fórumra. Üdv: Manner

Ui: Azért jó lenne egy hallgatható nappali zajláda!!!

Kedves László! Köszönöm a

Kedves László!
Köszönöm a korrekt választ. Lehet kicsit túloztam azzal a cenzúrázással. De hallom, hogy már nem Ön a rádió főnöke. Mi történt? Lehet tudni? Vagy ez Szatmári újabb hozzá nem értő döntése? Minek vette meg ez a rádiót? Hogy tönkre tegye?
B. Árpád

Sziasztok! Ha jól tudom a

Sziasztok!
Ha jól tudom a Trió Rádió felelős szerkesztője és ennek a honlapnak a gazdája egy és ugyan az a személy. Kénytelen vagyok többek nevében akkor itt érdeklődni, mert a Trió honlapján rá sem retyetyéznek arra mit kérdeznek páran. Sőt! Pár napja szinte cenzúrázzák a beírtakat! Ami nem tetszik Enikőnek az meg sem jelenik, vagy kitörlik! Én regisztráltam oda is, hogy majd kérek zenét a kívánságműsorban, de eddig semmi visszajelzés a regelésemre.
Hová lett ilyen hirtelen a műsorvezetők többsége? Igen nagy a csönd... Senki nem mond semmit! A pletyi megy, hogy a tulajdonos - Szatmári - az ő maga egyszerű módján kirúgta őket minden indoklás nélkül. Állítólag Farkas Gergő adás közben tudta meg, hogy számára nincs tovább.
Miért éppen azok maradtak akik? Most már mindig Józsit + Enikőt hallhatjuk csak? Miért nem maradhattak a legjobbak? Reggelente jó volt Ági, ünnepek alatt a Vili...
Választ várunk! Jó néhány száz ( ezer?) Trió hallgató nevében: Benedek Árpád

Kedves Árpád! "Pár napja

Kedves Árpád!

"Pár napja szinte cenzúrázzák a beírtakat! Ami nem tetszik Enikőnek az meg sem jelenik, vagy kitörlik!" - Légy szíves konkretizáld, mi volt az amit cenzúráztak és kitöröltek? Ide leírhatod, s ha nem olyan, amit mindenhonnan kihúznának, itt majd reagálok rá.

"Hová lett ilyen hirtelen a műsorvezetők többsége? Igen nagy a csönd... Senki nem mond semmit! A pletyi megy, hogy a tulajdonos - Szatmári - az ő maga egyszerű módján kirúgta őket minden indoklás nélkül." Egy belsős és több külsős műsorvezető ment el a cégtől a hét elején. Nyilván nem önszántukból, mivel tulajdonosi döntés volt.Ez bizony - egyetértünk vele vagy sem - minden tulajdonos szíve joga, hogy a gazdasági lehetőségekhez igazítsa a dolgozói keretet.

"Miért éppen azok maradtak akik? Most már mindig Józsit + Enikőt hallhatjuk csak? Miért nem maradhattak a legjobbak? Reggelente jó volt Ági, ünnepek alatt a Vili..." Ági és Vili valóban jók voltak, mint ahogy a többiek is - hiszen ennek ez, annak meg az tetszik. Neked ők hiányoznak, ha másképp alakult volna, más meg Enikőt és Józsit hiányolná. De hát a döntés annak a kezében van, aki a pénzével játszik. Talán azonban minden esély nem veszett el, hogy például Vili visszakerüljön. Dolgozom rajta.

Köszönöm a véleményedet és hogy vállalod a nevedet!

Üdv:

Kormos László

Nekem Win7 alatt az Explorer

Nekem Win7 alatt az Explorer nem jelez... Hiszek neki.

Sziasztok! Hetek óta próbálok

Sziasztok!

Hetek óta próbálok a Trió honlapjára látogatni, de mindig ez a felirat"fogad":

"BEJELENTETT TÁMADÓ WEBHELY"

Ezért mindig gyorsan lelépek innen, nehogy megtámadjon......

Még nem nagyon találkoztam hasonlóval, csak ha valami "cirilbetűs" helyen kötöttem ki valami átirányítás miatt...

Károly: Jogos észrevétel,

Károly: Jogos észrevétel, figyelni fogok rá! ;)

"Károly üzente 2009. május

"Károly üzente 2009. május 25. 15:26-kor:

Szervusztok!
Nem akartam én ezekbe beleszólni, de nekem még egy kívánságom sem teljesült a Triónál. A Sláger leadta! Azóta azt hallgatom..."

Nekem úgy tűnik, neked a Sláger megszűnése után a Trió maradt. De most komolyan, ha ennyire nem szereted, miért hallgatod?! :D Károlyom, lazulj, tekerj... nem fogsz hiányozni:D

Üdv! Van honlap! A

Üdv!
Van honlap! A műsorvezetők ettől a ténytől majd' elélveznek élő adásban! :) Ja! Ki szeretne fogadást kötni arra, hogy melyik az a műsorvezető aki legtöbbet mondja ki egy megszólalás alatt a "felvétel" szót? Eddig Enikő a "námbörvan": másfél perc alatt 8-szor! mondta ki a felvétel szót! Nem hinném, hogy megelőzi valaki... Micsoda szókincs!

Kellene már valami kis újítás

Kellene már valami kis újítás mert ez így sajna nagyon kevés!Vannak akik tényleg csak azért mennek be mert ma ők a sorosak és éppen fizetnek érte?Nem érezhető, hogy hozzánk akarna szólni még mindig nem!
A honlapról pedig csak annyit, hogy kb. 3. hete " Hamarosan jövünk az új weblappal" felírat már unalmas kissé!Talán egyszer még megtudjuk mit is takar ez!

Hi! Sok mindenben igaza van

Hi!
Sok mindenben igaza van adritának! Délelőtt mehetnének a régi sláger zenék - nagy űrt pótolva ezzel jó néhány száz embernek itt a Jászságban - délután meg az újabbak sokkal kevesebb ismétlés nélkül! Miért nincs tényleg nagyon sokszor műsorvezetés? Tényleg spórolás miatt? Dolgozik ebben a rádióban valaki aki tényleg ért a rádiózáshoz???

Sziasztok! Érdemes

Sziasztok!
Érdemes elolvasni...
http://index.hu/kultur/media/2009/11/10/a_roxyt_venne_meg_a_slager/
Apám véleménye szerint Szatmári nem fog várni 2011 tavaszáig. Amíg valamennyit kaphat ezért a rádióért megszabadul tőle. Másfél év múlva nyílt pályázat és elveszíti... Lásd Sláger, Danubius!

Ez egy lehetséges kitörési

Ez egy lehetséges kitörési pont lehet a jelenlegi tulajdonos számára, de azt hiszem, inkább együttműködési szerződést kötnek majd vele és nem adás-vételit. Hasonlóan a Klub-rádió és számos vidéki rádió között megvalósulthoz.

Akkor aztán tényleg elegendő lesz egy hírszerkesztő, aki néha elmondja az aktuális helyi híreket és pár technikus, aki meg biztosítja a 24 órás működést.

Városlakó

Szeretnék hozzászólni a trió

Szeretnék hozzászólni a trió rádió műsorához!
Furcsa, hogy amikor általában az emberek dolgoznak, napközben, a jó kis zenei műsorok helyett folytonos híreket, mindenféle interjút hallani. Én elhiszem, hogy van, aki ez érdekel, de könyörgöm: az emberek nagy többsége gyárakban, üzemekben dolgozik, ahol ugye (!!!) zúgnak a gépek, így ebből semmit nem hallani. Miért nem lehet ezeket a műsorokat estére tenni???? Akit érdekel, az hallgassa olyankor!!!
Egyébként a trió az egyik kedvenc rádióm (lenne), itt mennek a legjobb zenék, a legfrissebbektől a régi kedvencekig, csak nem kellene állandóan megszakítani mindenféle politikus, vagy nem is tudom miféle emberek beszámolóival, erre nem kíváncsiak az emberek!!!

Egy dolgozó lány...........

Üdv! Igen. Hiányoznak a

Üdv!
Igen. Hiányoznak a felsorolt személyek. Bár Sanyit hallani néhány reggel...
Máshol sincs pénz, itt sincs. Valószínű a műsorvezetésen lehet a legtöbbet spórolni. De akkor miért kell reggelente 2 műsorvezető??? Ági tökéletesen elég egyedül. Jó vele ébredni. Nem hiányzik mellé senki.
A Danubius végső kétségbeesésében vidéki hálózatot akar kiépíteni. Bejelentkezik min. 1 tucat vidéki rádiónál vételi szándékkal. Csak a freki kell nekik! Tartok tőle ennek áldozata lesz a Trió is! Szatmári amíg megteheti, jó pénzért eladja...

Hi! Igen, igaza van

Hi!
Igen, igaza van szepusnak! Hiányzik az esti műsorvezetés. A Magyarok Trióban az egyik legjobb műsor volt. De hová lett onnan a Vili?
Egyébként most kéne lecsapni a Boros - Bocskor párosra, és idehozni őket reggelre! :)

Nem gondolom,hogy akkora nagy

Nem gondolom,hogy akkora nagy ördöngősség lenne megoldani az esti műsorvezető gondot!Így csak annyi a baj,hogy kissé személytelen a dolog!Nem érezzük, hogy nekünk szánják!De az is lehet csak én látom ezt rosszul!
És igen hiányzik a Sanyi a Vili no és Ervin is!Ők mind valahol egyet jelentettek az unalmas hétköznapok délutánjának könnyebbé tételével!A hangjuk na és főleg a a felfogásuk illetve a lendületük min mind ránk is kisugározták!
De úgy tűnik vége!Sajnos!
De talán hamarosan ráéreznek arra merre van a helyes irány!Ezért kellünk mi is, hogy leírjuk és elmondjuk a véleményünket minél többen!Ezzel is segítve azok munkáját akik szeretnének tenni valamit a rádió javításán!

Hi! Hallgatjuk itt a

Hi!
Hallgatjuk itt a munkahelyünkön reggelente ezt a Trió Rádiót! De meddig kell még ezt az ökörködést, idétlen vihogást hallgatnunk? Semmi értelmes, tartalmas megnyilvánulás! Ahhoz miért kell 2 ember élő adásban, hogy egyik a másikat megszégyenítse? Gondolunk itt arra, amit Horti Sanyi megengednek magának Enikővel szemben! Én Enikő helyében lehet már felálltam volna... De ő tudja. Olvasom itt, hogy lesz valami változás. Mikor? Mi már nagyon várjuk! Vagy áttekerjünk pl. a DIÓ-ra?

Szia! Nem tudom milyen

Szia!

Nem tudom milyen változásra gondolnak a szerkesztők, de én ma örömmel hallottam, hogy egy régi műsor visszatért. Magyarok Trióban....mostanában nem hallottam.

Visszatért, de sajna 18:00

Visszatért, de sajna 18:00 után nincs műsorvezető!Ez kissé unalmassá teszi a rádióhallgatást!
Régebben este 10-ig örülhettünk egy egy jópofa műsornak; pénteken Fáczán úrnak és az ő pikáns műsorának pedig éjfélig!Talán egy két vállalkozó szellemű fiatal aki akár fizetés nélkül is készítene műsort a felszabadult időben bepróbálható lenne!De ez csak az én szerény véleményem!Mert érthető, hogy nincs pénz és mi kis város vagyunk, de ennek a rádiónak nekünk kellene szólnia és kis összefogással kiköszörülni sem lenne nehéz a csorbát!
Régen hozzánk és értünk szólt!Néha van aki megfeledkezik erről!Remélem nem jut oda ,mint a Rádió 2000 Szolnokon!Mára beálltak a hálózatos rádiók táborába!
Szóval bízom abban, hogy a helyi illetve környező vállalkozások meglátják a "MI RÁDIÓNKBAN" rejlő lehetőségeket és nem engedik, hogy eltűnjön a süllyesztőben!

Szervusztok! Valami brutális

Szervusztok!
Valami brutális néphülyítés a Trióban kedden délután. A telefonos játékra a kérdés a "nagytudású" műsorvezetőtől: honnan ered a debreceni focicsapat beceneve a Loki? A három lehetséges válasz közül az egyik nagyobb marhaság, mint a másik! A helyes válasz: skandináv mitológiából Loki isten neve után! Ekkora marhaságot!
"Loki a legsötétebb jellem az istenek között, aki a rosszat önmagáért szereti. Csalással szerzi meg, vagy ellopja azt, amire szüksége van, de olykor kényszer hatására cselekszik"
Ki nevezné el kedvenc csapatát erről?
Kedves Zun Csaba! Állítólag debreceni vagy! A DVSC vasutas sport klub. Neve az 50-es évek elején Debreceni Lokomotív. Innen ered a becenév: Loki vagy Loksi. Ennyi... Ez a klub honlapján is olvasható! Talán egy helyesbítést és elnézés kérést megérne a hallgatóktól. Megérdemlik!

Kedves Károly! Igyekeztem egy

Kedves Károly!

Igyekeztem egy kicsit meg mozgatni a hallgatókat, több kevesebb sikerrel! A felvetésednek valóban van valóságtartalma. Ám az egy dolog, hogy mi van a DVSC honlapjára ki írva és mennyi ennek a valóságtartalma. "Loki a skandináv mitológia alakja. A vészt hozó és mindennek végét okozó tűznek istene, egyáltalában a vész démona." A DVSC annak idején azért választotta ezt a nevet, mert úgy gondolták, hogy ők is a vesztét okozzák ez ellenfélnek. És valóban a Lokomotívhoz is köze van a névnek. Tehát máskor légyszíves ne becsmérelj valakit olyan dologban, amiben nem vagy biztos. Ha majd te is személyes kapcsolatba leszel a Lokival, akkor elfogadom a megjegyzésed. További szép napot neked.

Szia Károly! Zun Csaba (aki

Szia Károly!

Zun Csaba (aki valóban Debrecen környékéről származik) a mai naptól nem dolgozik a Trió Rádiónál... A sötét Loki lesújtott reá. :)

A rádióról természetesen továbbra is várom (építő) kritikáidat, véleményedet. Október közepétől nemcsak a zenében, de a műsorokban is észlelhetsz változást, mely remélem másokkal együtt megelégedésedre szolgál majd.

üd:

Kormos László

ajjjajj, amit az előbb írtam,

ajjjajj, amit az előbb írtam, azt hova sikerült elküldeni? mesi, nem te kaptad meg?! elvileg a közösbe szántam:) nem értek én ehhez...:D:D

Ja! Mégsem lesz itt webrádió?

Ja! Mégsem lesz itt webrádió?

Szia Mesi

Szia Mesi mégegyszer...

Webrádiót nagyon szerettem volna és szeretnék is, itt az oldalon, mert olyan zenéket szerkeszthetnék bele, amilyet csak akarok. Ezt ugye még a Trióban sem lehet megtenni.

Itt azonban nincs főnököm :)

A gond igazán az, hogy mivel a stábunk maximálisan mini, ráadásul az oldal is úgymond jószolgálati küldetés egyenlőre részünkről (mivel más jellegű dolgok jelenti a cégünk fő csapásirányát és bevételét ) ezért a kevésbé lényeges dolgokat, főleg ha azok a pénzt is viszik (gondolok itt a webrádióhoz kapcsolódó technikai és jogdíj költségekre) egyelőre jegeljük. Egyelőre ennyire van energiánk, bár előbb utóbb - főleg a pozitív visszajelzések alapján - bővítenünk kell a kapacitásunkat. Így, remélem ez csak átmeneti állapot. Türelmedet mindenesetre köszönöm.

Üdv:

Kormos László

Sziasztok! Lassan eltelt

Sziasztok!
Lassan eltelt másfél hónap, hogy új vezetője van a rádiónak. De változást nem tapasztalunk. Miért van az, hogy sokszor nincs műsorvezető? Pl. szerda délután, szombat reggel.
És sokaknak igaza van abban, hogy ég és föld a műsor reggelente ha Ági vagy a Horti van! Miért kell ez utóbbit erőltetni?

Szia Mesi! A változást

Szia Mesi!

A változást októbertől tapasztalhatod majd. Mert ebben teljesen egyetértünk, hogy bőven van min változtatni... Az, hogy ég és föld a két műsorvezető reggelente, talán nem a legjobb hasonlat. Ez a Te véleményed, másoktól már hallottam többször pont az ellenkezőjét is. Sajnos mindenkinek mindig nem tehetünk kedvére. Csak reménykedem, hogy októbertől Neked is tetszik majd, ha sikerül egy folyamatos stabil szintre hoznunk a reggeli műsort (is). És természetesen ezt úgy értem, hogy a jobb dolgokhoz idomulnak, nőnek fel a gyengébbek.

Várom máskor is a véleményedet.

Üdv:

Kormos

Üdv! Ismét egy

Üdv!
Ismét egy észrevételem... Mindennemű kötekedés nélkül! Csüt. reggel szól a rádió. Őrület, hogy a műsorvezető (nevezzük annak) a saját mondataiba belegabalyodik. Így fogalmazni! Ja! Ő várja az építő jellegű kritikákat. Más is írta itt: beszédtechnikus + logopédus. De ebben a korban rajta már ez sem segít!
Az általa elmondott útinform hírekben hallani lehet, hogy mi a helyzet az utakon Szegeden, Nyíregyházán, a Hajdúságban, Győr környékén. De hogy itt a Jászságban trafipaxon kívül mire számítsanak az autósok! Gondolom erre az észrevételemre is lesz élő adásban egy hozzászólása. Legutóbb, kb. 1 hónapja az időjárás jelentés miatt, hisztizett és toporzékolt, mint egy 2 éves hülye gyerek! Ráadásul élő adásban!!!!

Sziasztok! A karaknak

Sziasztok!
A karaknak teljesen igaza van! Én nem érzem, hogy itt csupa kiállhatatlan természetű ember lenne... A Trió meg igenis a mi rádiónk! Reméljük egyszer újra régi fényében tündököl! Az utolsó képen ki az a srác? Ő is műsorvezető? Én még nem láttam... De lehet, hogy ez az én hiányosságom.

Ő Zun Csaba aki most éppen

Ő Zun Csaba aki most éppen kívánságműsort vezet a rádióban. (érdekes módon a kért dalok 90%-a most sem található...)

Kedves mindenben hibát találó

Kedves mindenben hibát találó fórumozók!
Őszintén kérdezem, jó érzés ilyen kiállhatatlan természetű embernek lenni, mint amilyenek ti vagytok? Amúgy is vicces ez az egész utca tudja, senki nem értette......mindenki milyen jól értesült ebben a Jászberényben, olybá tűnik, mint egy kis falu, ahol 2 utca van, és mindenki tud mindenkiről mindent.
mesi: Lassan tedd már túl magad azon, hogy nem teljesítették a kérésedet. Gondolom nem vagy már kis gyermek, aki vérig sértődik az ilyeneken. Tessék olyan rádiót hallgatni, ahol lesik a kívánságaidat.

karak: Azért a regionális hírekben nem csak Jászberényről szoktak beszélni...az nem a rádió(s) hibája, ha te nem figyelsz, vagy nem érted, amit hallasz.

A Gergőt ugyan nem ismerem, de olyan szépen és választékosan fogalmaz, hogy öröm olvasni (ami nem mindenkivel kapcsolatban mondható el ezen a fórumon). Maximálisan igazat adok neki abban, ha itt mindenki olyan okos és tudja, hogy mit és hogyan kellene csinálni, akkor tessék leírni a mikéntjét. Ja, hogy az nem megy? Akkor miről beszélünk?

Károly: A regionális hírek a következő időpontokban mennek: 7:30, 10:30, 13:30, 16:30. Szóval nem csak fél 8. Bocs. Olyat nem kellene fikázni, amivel nem vagy tisztában.
Ha nem szereted ezt a rádiót, minek álldogáltál az Expon előttük? Nem értem...

szjanos: Gratulálok a zseni gyermekedhez, talán próbáld őt elhelyezni a rádiónál, hátha ő is kap majd sok kedves véleményt. De arra, hogy valakinek a valakije legyen, mert az fontos.

További jó utálkozást Nektek!

Kedves Optimista! Köszönöm a

Kedves Optimista!
Köszönöm a kioktatós hozzászólásodat. Milyen jó, hogy ezen a fórumon is vannak olyan emberek, akik megmondják, hogy mi mit írjunk. Kikérem magamnak a "kiállhatatlan" jelzőt. Ezek szerint Te sem figyeltél, mert én éppen építő jelleggel írtam néhány sort. Vagyis ne csak a regionális hírekben (1-2 perc erejéig) legyenek helyi hírek (itt természetesen a "helyi" térségit jelent, azaz az adáskörzetet) hanem napközben is bővebben, ha van aktuális téma. Úgy ahogy Király Évi ill. Darázs Melinda prezentálta azt régebben. Sajnos őket G.B. mellőzte - és ekkor finoman fogalmaztam - pedig tanulhatott volna Tőlük. Mesit miért beszéled le a mi rádiónk hallgatásáról? Miért nem akarhat jobb "kiszolgálást"? Remélem ezt majd ő bővebben kifejti.
Gergőt egyébként én ismerem, egy szerény főiskolás srác, aki a technikában igencsak otthon van, találkoztam vele több Trió "kitelepülésen". A hangja? Nem mindenki Bőzsöny Ferencnek született.
További kritizálást, neked Opti!

Azt gondolom, a kritizálás

Azt gondolom, a kritizálás nem az én erősségem. Nem is kívánok többször írni ezzel kapcsolatban. Egyszer tartottam fontosnak, hogy leírjam a véleményemet, azt csináltok, amit akartok. Ha Ti jobban tudjátok, lehet próbálkozni.

Üdv! Igazad van Mesi! Még

Üdv!
Igazad van Mesi! Még annyit: senki nem értette Gálik B. mit keres a rádiónál! Schoolboy bohóc! Jópofizzon a tini lányoknak a bulikban! De már ők is csak kiröhögik...

Tipikus hímsoviniszta képek!

Tipikus hímsoviniszta képek! Beképzelt, öntömjénező társaság! Kivétel Ervin!!! Ő jófej!
De ez már a múlt! Gálik Bélának volt egy fél éve. Nem csinált semmi különöset!
Kormos Lacinak sok sikert!

Kedves Fórumozók! A hétvégén

Kedves Fórumozók!

A hétvégén lezajlott Jász-Expón készítettünk pár vidám fotót és ez úton szeretném megköszönni mindazoknak, akik kilátogattak standunkra vagy éppen az éteren keresztül követték figyelemmel az eseményeket. Mi nagyon jól éreztük magunkat!:)

Továbbiakban is várjuk az építő jellegű kritikákat. További szép és derűs napot kívánok mindenkinek.

Üdvözlettel Gálik Béla

Nem akartam én már ide írni.

Nem akartam én már ide írni. Felesleges! De nem hagyhatom ki a ziccert! Szombat reggel bemondja a Trióban a műsorvezető (H.S.), hogy tikkasztó, kánikulai meleg lesz, 35 fokos csúcshőmérséklettel! Hidegfront után! Amikor 10 fokkal kevesebb volt a várható aznap! Én szívesen tartok neki leckéket meteorológiából! Egyébként sem országos időjárást kéne mondani, hanem regionálisat! Ha ez nem kivitelezhető, akkor inkább semmit!
Más: szombat kora délután kb. fél órát ácsorogtam a "szenzációs" Expón a Trió kunyhója előtt anélkül, hogy valaki is megkérdezte volna tőlem, hogy akarok-e valamit! Pedig állítólag kívánságműsor volt...

Üdv! Igen hallottuk mi is

Üdv!
Igen hallottuk mi is azt, hogy Szatmárinak miért kellett csak ez a rádió. Megint polgármester akar lenni, vagy a a fián keresztül már a Juhász Daninak kampányol majd vele kénye, kedve szerint??? De a Szatmári meg a Juhász a politikában két ellentétes pólus nem? Vagy már nem? Ha már itt tartunk... Olyan ez a rádió is, mint a mai magyar politika! Minősíthetetlen és nevetséges!

Hello! Olvasom amiket a

Hello!
Olvasom amiket a hallgatók írnak véleményként. Teljesen egyetértek velük!
Én elég sokat hallgatom a rádiót a munkahelyemen. Talán az egész műszak véleményét tolmácsolom a következőkben:
- Döbbenetes az új hírolvasó!!! Ki ő? Biztos valakinek a valakije.... A 9 éves, harmadikos kislányom különbül felolvasná a híreket...
- Ennek a reggeli Vitaminnak - nevezzük műsornak - mi köze az életmód magazinhoz? Ha már egy iskola igazgató az egyik műsorvezetője (hétfőn és csütörtökön) akkor igazán meg lehetne tölteni tartalommal is! Nem csak ökörködés és erőltetett, gyenge poénkodás kell reggelre! A Kovács Ágit jó hallgatni! Talán ha lehetne minden reggelre őt kérnünk... Hová lett az Enikő! Ő üde színfolt volt péntek reggel!
- Túl kevés a női hang! Kellemes női hangokat akarunk!!!
- Nagyon sok a gagyi zene! Hagyjátok már ezeket a mai magyar előadókat! Írtó szar zenéket csinálnak! Miért ezeket kell előnyben részesíteni? Ez lenne az a "kialakult zenei stílusa" a rádiónak??? Na ne már!
- Arról hallott valaki - pletyka - hogy Szatmári csak a 2010-es önkormányzati választások miatt vette meg a rádiót? Állítólag jó ráfizetéses neki...
Kíváncsian várjuk lesz-e valami változás. Valszeg nem...

Üdv! Na megint itt vagyok...

Üdv!
Na megint itt vagyok... Tudjátok mikor voltak a 97.7-en utoljára műsorok? Amikor még Rádió Jászberénynek hívták! Akkor tényleg tele volt aktualitásokkal, hírekkel. Most? Inkább hagyjuk... Reggel ami hallgatható az a fél 8-as helyi hírek. Utána? Miért nem lehet tartalmas műsorokat készíteni? Ha ez a kereskedelmi rádiózás, akkor inkább hagyjuk!

mozilla: Csak röviden

mozilla:

Csak röviden reagálnék, bővebben - a válaszodat olvasva - úgy érzem felesleges. Nem sértettél meg, lentebb is próbáltam jelezni, hogy örülök minden kritikának, amiből tanulok. ;)

gergo! Nem megsértődni kell!

gergo!
Nem megsértődni kell! Önkritikát gyakorolni és venni a kalapot! Vagy irány a logopédus, beszédtechnikus. De ezt ajánlom a többi műsorvezető kollégád figyelmébe is!
Galik_Bela!
Valszeg, te vagy a főnök. Érthető, hogy véded a mundér becsületét... De idéznék tőled: "ha mindent játszol, akkor senkinek sem lesz jó." Ezt az ökörséget kitől vetted? Ez a hozzá nem értés megnyilvánulása!
Más. Ha egy kis helyi rádió el tud tartani egy programigazgatót, egy zenei szerkesztőt, egy hírszerkesztőt és ennyi műsorvezetőt annak nagyon jól megy a szekér! Vagy a tulajdonosnak vannak felesleges milliói! Ebben az esetben lehetne már honlapja is, mert 4-5 hónapja készül... Igaz! Jó munkához idő kell!
Jó zenék pedig szinte csak vasárnap délelőtt hallhatók, köszönhetően a kívánságoknak! Miért kell 1 nap 3-4-szer is leadni ugyanazt a zeneszámot? Még ha hallgatható lenne!
Remélem most nem kaptok infarktust! :)

mozilla: Mindenekelőtt

mozilla:

Mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy hozzászólásodban kitértél rám is. Nagy örömmel tölt el, hogy ennyi év után a közvetlen környezetemen kívül van olyan, aki veszi a fáradtságot és véleményt formál arról, amit művelek a rádióban. Tartsd meg a jó szokásodat mindenképp!

Mikor a nevemet említetted, felcsillant a szemem, ugyanis vártam egy rövid és velős építő kritikát, de sajnos csak egy üres fröcsögést kaptam. Szomorú ez, mert abszolút nyitott vagyok a konstruktív visszajelzésekre, de ilyen semmitmondó megnyilvánulások alapján nem fogom megtudni azt, hogy szerinted milyen irányba kellene elmozdulnom, min kellene javítanom ahhoz, hogy számodra (is) élvezhető műsort szolgáltassak.

Általánosan, mindenkinek mondanám, hogy nincsen azzal baj, ha negatív kritika éri a rádiót, annak műsorvezetőit, vagy bármilyen rádióközeli dolgot. Csak miután kiadtátok magatokból a rádióval kapcsolatosan felgyülemlett vélt vagy valós sérelmet és gyengeséget, írjátok meg, hogy miként képzelitek el azoknak orvoslását. Nem szeretnék a véleménynyilvánítás útjába állni (pláne, hogy én is nagy előszeretettel alkalmazom azt), csak arra kérnék mindenkit, hogy próbálja építő szándékkal (is) megközelíteni az adott problémát.

Köszi!

Kedves Mozilla! Erre nem

Kedves Mozilla!

Erre nem igazán tudok mit írni, mert ez egy szubjektív vélemény és ez így van rendjén. De azért köszi hogy hallgatsz néha minket és megosztod a véleményedet velünk.

További kellemes napot!

Üdvözlettel Gálik Béla

Sziasztok! 3 éve költöztem

Sziasztok!
3 éve költöztem Jb.-be a munkám miatt. Én hallgattam már jó néhány kisvárosi rádiót! De ennyi repedtfazék hangú műsorvezetőt egy fél országban nem találni, mint itt! Ráadásul összeültetni őket egy műsorba! Külön-külön is borzalom, hát még együtt! Gondolok erre a reggeli feledhető párosra: Sanyi + Csaba. Meg a szombati kívánságműsorban a Farkas Gergő. Borzalmas ahogy és amit csinál! De ez csak nekem tűnik fel??? Ezt a rádió tulajdonosa (főnöke) nem veszi észre?