Piros tojás helyett autót hozott (vitt) a nyuszi...

Mint Budai Orsolyától a Jászberényi Rendőrkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, a rendőröknek az ünnepek alatt is akadt dolguk, mert sokan ezekben a napokban sem csak piros tojás gyűjtöttek. Április 10-én, az éjszakai órákban egy parkoló autót rongáltak meg Jászberény egyik utcájában. A személygépkocsi zárát kiszedték, gyújtáskapcsolóját kiszakították, valamint négy darab dísztárcsáját elvitték. Az okozott kár 150.000,-Ft. Április 11-én eltulajdonítottak egy személyautót egy jászberényi autókereskedésből. Az autóban benne volt az indítókulcs. A lopási kár 3.000.000,-Ft.

Április 11-én feljelentést tett a Kapitányságon az a férfi, akinek az éjszaka folyamán ismeretlen személy bement a nyitott állapotban lévő tanyájába és amíg aludt, elvitték a ruházatát. A ruhában benne voltak személyes iratai és 120.000,-Ft készpénze.

A hétvégi fokozott ellenőrzések során a rendőrök főként az ittas járművezetőket próbálták kiszűrni. Ennek eredményeképpen a Jászság közútjain két személyautó vezetője és egy kerékpáros ellen indult eljárás, mivel elindulásuk előtt szeszesitalt fogyasztottak.