Csángó fesztivál

Szavazzon kedvenc folklórfesztivájára!

Kedves Jászságosok, Jártatósok, Barkócás, Kis Galagonyás Szülők, Táncosok, Ex-Barkócások, Petrencések, Apró Tánctáborások, és még sok-sok néptáncot és a Csángó Fesztivált kedvelő barátunk!!!!

Megszavaztatják országszerte a legjobb néptáncfesztivált, ami persze főleg a marketing része, de beszámítják a fesztiválok minősítő rendszerébe is. Most előszőr volt kint fesztivál minősítő a Csángón, és nagyon meg volt elégedve, és magas, sokszor maximális pontszámokat adott a különböző szempontokra!!

Itt lehet szavazni, a honlap baloldalán lent szavazás címszó alatt, és annyit kell tudni róla, hogy 1-szer rá kattintasz a szavazásra, még nem regisztrál, csak ha mégegyszer bejelölöd a csángót és a szavazás gombot, ilyenkor kiadja a szavazás részeredményét! http://www.cioff.hu/ Egy pépről csak egyet lehet!
Eddig a Százhalombattai és a Gyöngyösi Fesztivál jeleskedik 400 fölötti szavazattal, mi 57-tel, ami nagy lemaradásnak tűnik, de összefogással, és 5 másodperc időrászánással simán belehet hozni!! Nagyon hajrá, és küldjétek tovább, ha persze érdemesnek találjátok és szeretitek a városunk legnagyobb és legkedvesebb rendezvényét!! Idén is nagyon sokan látogatták a Fesztivált, a Margit-szigeteken a vásárosokat, a Gálaműsorokat, a Viszontlátásra Jászberény utolsó műsoron, illetve a felvonuláson is soha nem látott tömeg volt, természetesen minőségi műsorokon!! Jövőre 20 éves lesz a fesztivál!!
http://www.cioff.hu/ Dudás Dani

Nyomjátok a szavazatokat!
Egy gépről egy szavazatot lehet elküldeni. Ezért küldjétek tovább minden lehetséges ismerősnek, hogy szavazzon Ránk!
Nagy örömmel töltene el minket szervezőket, ha a Csángó Fesztivál lenne az első!
Az utsó helyeken kullogunk, úgyhogy húzzunk bele! Hajrá Jászság és hajrá Csángó Fesztivál!