Ali Gábor eddigi legjobb köridejét futotta

Fotók: Gémesi BalázsFotók: Gémesi BalázsÁprilis 23-án a Hungaroringen került sor a gyorsasági motorverseny Országos Bajnokság második fordulójára. Jászberényt Ali Gábor képviselte a 600-as kategóriában.

Az időmérő edzések és a verseny egy nap alatt bonyolódott le. Az időmérőkön összesítve a 10. helyre tudta kvalifikálni magát Gábor a 11 körös versenyre, amely nem kis izgalmakat tartogatott. A rajtot követően hetediknek fordult Gábor a célegyenes végén, majd beragadt az egyik ellenfele mögé és csak a nyolcadik körben tudta megelőzni. Ezt követően kialakult egy négyes boly, ahol egymást előzgetve csatáztak a jobb helyért.

Az utolsó körben azonban Gábor összeakadt az egyik ellenfelével, szerencsére nem estek el csak kisodródtak a bukótérbe, amelynek következtében 3 helyet visszaesett, így a verseny végén „csak” a 8. helyre sikerült beérnie. Gábor ezen a versenyen érte el pályafutása legjobb köridejét.

A következő verseny 2010.május 15-én, szombaton kerül megrendezésre szintén a Hungaroringen, ahová szeretettel várják a motorsport kedvelőit. A versenyre a belépés díjtalan.