Sikerült újraéleszteni a kisfiút

Stabilizálták a szakemberek annak a hetedikes kisfiúnak az állapotát, aki ma délelőtt, testnevelés óra közben lett rosszul a Belvárosi Általános Iskolában. Szemtanúk szerint fáradságra panaszkodott, majd összeesett és leállt a légzése is. Perceken belül három mentőautó is a helyszínen volt.

10.35-kor elindult a mentőhelikopter a Heim Pál Gyermekkórház felé10.35-kor elindult a mentőhelikopter a Heim Pál Gyermekkórház feléAz iskola kapujában, udvarán lassan gyülekezők között már a legszomorúbb hír is elterjedt, amit csak megerősíteni látszott, hogy könnyes szemmel, zaklatottan jött ki egy tanár is a csarnokból, ő azonban mindenféle érdeklődést elhárított.

Hogy valóban nagy baj lehet, azt abból is sejtették az udvaron állók, hogy a mentőket követően egy mentőhelikopter is megérkezett, nem kis feltűnést keltve a belváros közepén. Amilyen hatalmas zajjal szállt le, annál nagyobb csend telepedett az iskola kiürített udvarára. Mindenki találgatta, mi történhet a csarnokban.

Fél tíz után nem sokkal azonban megkönnyebbülve vehettük tudomásul, hogy a Budapestről bő félóra alatt ideérkező Gyermekmentő Szolgálat szakembereinek közreműködésével sikerült stabilizálni a gyermek állapotát. A kisfiút a helikopter a fővárosi Heim Pál Gyermekkórházba szállította.