OPTIKALAND TIZEDSZER!

A népszerű, 7-16 éveseknek szóló múzeumpedagógiai foglalkozássorozat első két foglalkozásának időpontja: 2012. október 13. (szombat), október 20. (szombat) 10-től 12 óráig.

A foglalkozások fő célja a résztvevők képzőművészeti alkotások befogadását segítő képességeinek, valamint tényleges alkotóképességeinek fejlesztése, mindez a múzeum absztrakt képzőművészeti gyűjteményére támaszkodva. Fontos szerepet kap a színek, a formák és ezek kölcsönhatásának vizsgálata, miközben a résztvevők különféle technikákat (montázs, viaszfestés, kartonmetszet, kollázs, fonalgrafika) ismerhetnek meg és sajátíthatnak el. A művészeti eljárások kiválasztása a résztvevő gyerekek életkorához és felkészültségéhez igazodik.

A részvétel díja: 800 Ft/alkalom, mely tartalmazza az adott foglalkozás részvételi díját, valamint az anyag- és eszközköltséget is. Az elkészült munkákat a gyerekek hazavihetik.

Kedvezményes részvételi díj a 8 foglalkozásra összesen 5000 Ft, melyet az első alkalommal kell befizetni.

A tervezett részvétel előtt legalább egy nappal kell jelezni a szándékot a múzeum bármely elérhetőségén! Ennek hiányában nem garantált a részvétel lehetősége.

A további időpontokról friss információ a honlapon!

Jelentkezés és bővebb információ:

Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria
5100 Jászberény, Gyöngyösi út 7. T: 57/503-260
www.hamzamuzeum.hu
www.facebook.com/hamzamuzeum