A Jászság is készül az idei Utazás kiállításra

A minap nagy érdeklődés mellett tartották meg, a március első napjaiban Budapesten megrendezésre kerülő Utazás kiállításon való megjelenés megbeszélését a Déryné Művelődési Központban - közölte Patakiné Kocza Anita a Jászberényi Tourinform Iroda vezetője, a kiállítás Jászság standjának koordinátora és szervezője.

Fotó: Bíró János / Jász NaplóFotó: Bíró János / Jász NaplóA megbeszélésen részt vettek Jászberény és a Jászság fontosabb, a turisztikában érdekelt szolgáltatói, rendezvényszervezői, civil szervezetei. A polgármesterek, és egyesületek vezetői mind pozitívan nyilatkoztak az összefogásról, és újabb ötletekkel álltak elő a megjelenést illetően.

A szokás szerint a Hungexpo területén megrendezett Utazás kiállításra március 1. és 4. között kerül sor. "Utazz és sportolj! Irány az Olimpiák, irány London!" szlogennel a kiállítás kiemelt témáját az Olimpia ihlette. A szervezők az Olimpiai Pavilonban kihagyhatatlan programokat kínálnak a sportszerető közönségnek. Látványos megnyitó ünnepség, olimpiai sportágak bemutatója, egykori és mai magyar bajnokok, történeti kiállítás, valamint egy különlegesség, a "gasztronómiai olimpia" garantálják a tartalmas időtöltést és a jó hangulatot. A kiállításon személyesen is jelen lesznek sportvezetőink és élsportolóink. Az Olimpia évében az Utazás kiállítás tematikája sport témakörrel is bővül.