Nagyszabású gálával ünnepel a Jászság Népi Együttes

Június 3-án, szombaton 16.00 órától Jászberényben, a Bercsényi úti Sportcsarnokban elemi élménnyel kalandozhat térben és időben, az egyedülálló magyar néphagyomány és a kiemelkedő jászberényi néptánc-műhely tárházában, ahol színpadra lép közel 300 közreműködő, 3 zenekar, 5 generáció táncosai, 5 évestől a 80 évesig! Pezsdítő és megható utazás generációkon és tájegységeken át a magyar folklór páratlan világában, a 45 éves a Jászság Népi Együttes és a 15 éves Viganó Alapfokú Művészeti Iskola Ünnepi Gálaműsorán.

A (két szünettel együtt) mintegy négy órás nagyszabású Gálaműsorban közreműködnek:

- A Jászság Népi Együttes jelenlegi és egykori táncosai és zenészei

- A 15 éves Viganó Alapfokú Művészeti Iskola növendékei:

Borbolya, Árendás, KisBarkóca, Barkóca, Kis Galagonya, Galagonya Gyermektáncegyüttesek és a Jártató Ifjúsági Táncegyüttes

- A „Fölszállott a páva 2016” néptánc- és népzenei tehetségkutató legtechnikásabb együttese, a Jászság Gyermek Táncegyüttes

- Jászberényi Hagyományőrző Együttes

- A Dűvő zenekar, a Jártató zenekar és a Zagyva Banda

Kapunyitás: 15.15 óra

A Gálaműsor kezdése: 16.00 óra

A rendezvény főszponzora az OTP Bank.

Jegyek már kaphatók elővételben a jászberényi Lehel Film-Színházban és a Városi Könyvtárban, nyitvatartási időben, illetve online is.

LEHEL FILM-SZÍNHÁZ Jászberény, Fürdő u. 3. | Nyitva: minden nap 15.00-22.00

VÁROSI KÖNYVTÁR Jászberény, Bercsényi út 1. | Nyitva: H.,K.,Cs.,P.: 9.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00

A nagy érdeklődésre való tekintettel, ajánljuk, hogy elővételben vásárolja meg belépőjét az Ön által választott szektorba és ne halassza a rendezvény napjára, a helyszínre a jegyvásárlást!

Online jegyvásárlás az alábbi linken:

http://lehelfilmszinhaz.ticketpoint.hu/?jegyfoglalas&id=8478

A Jászság Népi Együttes www.jne.hu honlapján jelenleg megújítási munkálatok zajlanak, így az Ünnepi Gálaműsorral kapcsolatos részletes, friss információkért, kérjük keresse fel a www.facebook.com/jaszsagnepiegyuttes oldalt!

Utazzunk együtt a néptánc- és népzenei hagyományok útján, a június 3-i Jubileumi Gálaműsoron!