Júlia beugrott néhány dalra a Főnixbe

A MaloM színháznak, ahogy eddig minden évadjában, ebben az idényben is volt egy „nagy dobása”. Ezúttal egy hazánkban kevéssé ismert énekesnő vendégeskedett Várszegi Tibornál. Stephanie Schlesser, akit Franciaországban a legígéretesebb musical színészek között jegyeznek fiatal kora ellenére, soproni próbáninak egyik szabadnapján egy zenés önéletrajzzal látogatott el Jászberénybe.

Miután lediplomázott ez egyik legjelesebb párizsi intézményben a Nemzetközi Musical Akadémián, rövidesen több feladatot is kapott a Notre-Dame de Paris produkcióiban, többek között a Rómeó és Júlia főszerepében, amivel azóta is szinte folyamatosan turnézik Ázsiától Afrikán át Észak Amerikáig.
Tavaly nyáron a szokásos családi pihenőjét töltötte nagymamájánál és éppen a SingSingSing musical show-t nézték ki maguknak egy kis kikapcsolódásra, amibe – hogy hogynem - végül is egy szám erejéig beugrott. Így mutatkozott be hazánkban. Idén Nyáron pedig már Sopronban a Petőfi Színház Elton John – Tim Rice Aida című musicaljében vállalt szerepet. A darabban nem mellesleg magyarul énekel, annak ellenére, hogy nem nagyon ismeri nyelvünket, hiszen kicsi kora óta Belgiumban él.

A zenés önéletrajzában szinte végi énekelte eddigi életének kapcsolatát a musicalekkel, kezdve rajzfilmek nagy slágereivel, folytatva vizsga előadásának dalaival, eljutva napjainkig, az Aida egy daláig. A ráadásban pedig a Hallelujay dallamaival borzogtatta meg a közönséget. Nem is ragozom tovább, őt hallani kell…

Sajnos június 3-i fellépése egybeesett a Jászság Népi Együttes gálájával. Aki esetleg akkor lemaradt, még bepótolhatja a találkozást, mert hamarosan visszatér Jászberénybe, hiszen június 22-én SingSingSing musical show vendégekén fog a színpadra lépni, többek között Vastag Csaba, Vastag Tamás partnereként. Látva a Főnix-beli előadását meg vagyok róla győződve, hogy kár lenne kihagyni. Borítékolható, hogy remek estében lesz részük a szabadtéri színpadra kilátogatóknak.
Addig is pár kép az június 3-i előadásról… kattintás a képre és megnyílik a galéria.