Idénre csak a mazsolázás jutott - 5. Zagyva Party Fesztivál

Ahogy a korábbi években, idén is nagy várakozással tekintettem a Zagyva Party Fesztivál elé. Nem is csoda, hiszen ezúttal is volt az étlapon jó néhány remek zenei csemege. Elég csak a kiváló blues énekest Big Daddy Wilsont, vagy az idei sztárfellépőt a Kowalsky meg a Vegát említeni. De rajtuk kívül is számtalan remek programot kínált ez a négy nap. Függetlenül attól, hogy a fellépőknek a Nagy színpad, a Toronypódium esetleg a Katlan színház jutott játszótérnek.

A nagy készülődésnek sajnos az lett a vége, hogy csak mazsolázgatásra futotta az időmből. Így aztán a melyik ujjamat harapjam meg - mindegyik egyformán fájt - című népi játék végén csütörtök este a dzsessz napon a Finoucci Bros Qartett & Micheller Myrtill, pénteken a blues napon pedig Woodoo Papa & Szokolay Dongó Balázs, valamint Big Daddy Wilson és zenekara lett a nyerő...

Mondanom sem kell, hogy mindhárom koncert fantasztikus volt. A hangulatot még az eléggé zorddá vált idő sem tudta lehűteni.
Ezúttal ennyi lehetőség jutott számomra, de a képekre kattintva egy kis ízelítő így is látható a galériában a két zord este forró hangulatú pillanataiból.