Meglökte a tanár - eltört a kislány ujja

Egy jászfényszarui 13 éves kislány azt állítja, hogy egy tornaórán tanára úgy meglökte, hogy eltörte az egyik ujját. Az eset még hétfőn történt, karja azóta is fel van kötve. Az eset az egész osztály vagyis több, mint húsz gyerek előtt zajlott le. Az egyik kislány azt mondta nagyon megijedtek attól amit láttak – adta hírül a TV2 hírműsora.

A Tények című műsor úgy tudja, a kislány asztmás és gerincferdülése van, ezért részleges felmentést kapott az orvostól. Ennek ellenére többször előfordult, hogy hiába jelezte nincs jól, a tornatanár nem hagyta, hogy használja a légzést segítő pipáját.

A kislány anyja megmutatta azokat a papírokat, amiket az orvostól és a rendőrségtől kapott. Azt mondja, amíg a tornatanár marad fél iskolában engedni a lányát. Az eset után a szülők feljelentést tettek, a rendőrség megkezdte a nyomozást.

Az iskola igazgatója nem akart nyilatkozni. Telefonon annyit mondott a tv munkatársainak, hogy ami a kislánnyal történt szerinte minden napos eset. Ennek ellenére a tanárral szemben fegyelmi eljárást indított.