Lángoló autó a disco mögött

Égő autóhoz vonultak vasárnapra virradóra a jászberényi tűzoltók, mely Jászalsószentgyörgyön kapott lángra. Mint kiderült nem magától. Az eset érdekessége, hogy a gépkocsi annak a vállalkozónak a tulajdona, aki nemrég országos hírnévre tett szert, miután azt ígérte, hogy roma származású személyeket nem enged tankolni benzinkútjánál, így mérséklendő a kárt, melyet a tankolás nélkül elhajtó autósok okoznak neki.

Az ügy azóta megoldódott, legalábbis a vállalkozó ígéretet kapott arra, a cigány kisebbségi önkormányzatoktól, hogy közreműködnek problémájának megoldásában. Most hétvégén a vállalkozó egy másik érdekeltségénél egy szórakozóhelyen akadt gond.

Mint azt a szoljon.hu megtudta, zárórakor a discoban szórakozó vendégek közül ketten, akik erősen ittas állapotban voltak, nem akarták a helyiséget elhagyni, majd amikor sikerült kitessékelni őket, a tulajdonos nyitva hagyott kocsijába ültek be. Onnan még sikerült kiszedni őket és úgy tűnt, az ügy ezzel meg is oldódott, ám távozásuk után negyed órával arról értesült a tulajdonos, hogy a kocsija lángol. A megyei hírportál úgy tudja, a bejelentést követően a jászladányi rendőrőrs munkatársai elfogtak, és gyanúsítottként kihallgattak két férfit.