Egyetemi Napok

Április 18.-20.-ig rendezték meg az ez évi Egyetemi Napokat az Alkalmazott Bölcsészeti Karon.

Az első este csocsóversenyen és számos más hangulatos és csapatépítő játékokon vehettek részt a hallgatók.

A második napon reggelivel várta az ébredező egyetemi polgárokat a HÖK, valamint egész nap lehetőség nyílt hennafestésre, gyöngyfűzésre és egyéb kreatív tevékenységekre, továbbá a merészebbek rodeó bikán lovagolhattak, illetve rodeó szörfön vethették magukat a ,,hullámok” közé. A Kar férfiúi és harcos amazonjai paintballban mérték össze az erejüket.

A rendezvénysorozatot az ez alkalomra összeállt ABK DANCE nyitotta meg (a táncot betanította: Józsa Anita, II. évfolyam, szocmunka) Ismét megrendezték a Művészeti Kiállítást (Janka József főszervezésében), melyen a hallgatók művei jelentek meg a Kollégium Sáros András Kiállítótermében, a kiállítást megnyitotta Dr. Lóczi Márta a Kar dékán helyettese. A 19.-ei napot egy fergeteges buli zárta a Kar főépületében, ahol a talpalávalót a Szószóló együttes biztosította.

A záró napon sor került a Challange Dayre, melyen a hallgatók különböző sportágakban mérték össze a tudásokat, ügyességüket, így például futballban, röplabdában, kerékpárban és kosárlabdában, tehát idén is gazdára lelt a Challange vándorkupa.

Az este folyamán a NEXT együttes szolgáltatta a talpalávalót, a Retro bulin, valamint kihirdették a Challange Day győztes csapatát, illetve átadták a Miss SZIE ABK 2010 címet, melyet Szabó Karina (II. évf. szocmunka) érdemelt ki. A koronát a tavalyi év győztese Mátyás Anita adta át az idei legszebb lánynak.

Ismét néhány nap az ABK-n, mely a hangulatról, a csapatépítésről, a versenyről és a szórakozásról szólt!