Már alig egy hónap és belecsapnak a lecsóba...

...helyesebben a marhalábszárba, hiszen a július közepén megrendezésre kerülő Érpart Fesztivál egyik népszerű programjának ígérkezik az Aranykanál főzőverseny, melynek versenykiírását az alábbiakban tesszük közzé.

ARANYKANÁL FŐZŐVERSENY

Jászberény - Érpart - 2010. július 11. vasárnap

Bográcsban elkészített marhalábszár pörkölt (3 kg lábszárból)

Az elbírálás szempontjai:

- csapatok megjelenése (öltözék)
- Az előkészítő folyamatok (tisztaság)
- Az étel tálalásának ötletessége
- Íz harmónia

A verseny menete:

06.30 – 08.00 Regisztráció nevezés, folyamatos helyfoglalás
08.00 – 12.00 Verseny
12.00 – 13.00 Zsűrizés
13.30 – 14.00 Eredményhirdetés, díjátadás

Egyéb információk:

Bíráink szempontonként 1-10 pontig értékelnek.
A versenyt a legtöbb pontot szerző csapat nyeri meg.
Egy versenycsapat max. 4 főből állhat.
Installációról (sátor, asztal, bogrács, bográcsállvány stb…), alapanyagokról (lábszár, zöldségek, fűszerek stb…), gázpalackról, tűzifáról minden csapat maga köteles gondoskodni!

Nevezési feltételek:

Nevezési határidő: 2010.07.02. péntek

Nevezési díj csapatonként: 1.500.-Ft. (A helyszínen nevezéskor fizetendő!)

A nevezésnek tartalmaznia kell a csapat nevét, a csapat vezetőjének a nevét, elérhetőségét telefonon (lehetőleg mobil telefonon is), valamint e-mailen egyaránt.
A nevezés ide küldendő: erpartfesztival@freemail.hu

Nevezési feltételekről, a főzőversenyről információ:
Szántai Attila 06/ 70- 459 59 99

Jó felkészülést és versenyzést kíván a rendezőség!