Már alig egy hónap és belecsapnak a lecsóba...
...helyesebben a marhalábszárba, hiszen a július közepén megrendezésre kerülő Érpart Fesztivál egyik népszerű programjának ígérkezik az Aranykanál főzőverseny, melynek versenykiírását az alábbiakban tesszük közzé.
ARANYKANÁL FŐZŐVERSENY
Jászberény - Érpart - 2010. július 11. vasárnap
Bográcsban elkészített marhalábszár pörkölt (3 kg lábszárból)
Az elbírálás szempontjai:
- csapatok megjelenése (öltözék)
- Az előkészítő folyamatok (tisztaság)
- Az étel tálalásának ötletessége
- Íz harmónia
A verseny menete:
06.30 – 08.00 Regisztráció nevezés, folyamatos helyfoglalás
08.00 – 12.00 Verseny
12.00 – 13.00 Zsűrizés
13.30 – 14.00 Eredményhirdetés, díjátadás
Egyéb információk:
Bíráink szempontonként 1-10 pontig értékelnek.
A versenyt a legtöbb pontot szerző csapat nyeri meg.
Egy versenycsapat max. 4 főből állhat.
Installációról (sátor, asztal, bogrács, bográcsállvány stb…), alapanyagokról (lábszár, zöldségek, fűszerek stb…), gázpalackról, tűzifáról minden csapat maga köteles gondoskodni!
Nevezési feltételek:
Nevezési határidő: 2010.07.02. péntek
Nevezési díj csapatonként: 1.500.-Ft. (A helyszínen nevezéskor fizetendő!)
A nevezésnek tartalmaznia kell a csapat nevét, a csapat vezetőjének a nevét, elérhetőségét telefonon (lehetőleg mobil telefonon is), valamint e-mailen egyaránt.
A nevezés ide küldendő: erpartfesztival@freemail.hu
Nevezési feltételekről, a főzőversenyről információ:
Szántai Attila 06/ 70- 459 59 99
Jó felkészülést és versenyzést kíván a rendezőség!
- A hozzászóláshoz belépés szükséges